O nama

O nama

PLAYER ROMANTICA d.o.o. je agencija čija je delatnost posredovanje pri kupoprodaji ili iznajmljivanju stanova, kuća, poslovnih prostora i zemljišta u Beogradu.

Takođe posredujemo u rešavanju:

  • imovinsko-pravnih odnosa na nepokretnostima,
  • urbanističko-tehničkih uslova za građenje,
  • pronalaženja partnera za izgradnju objekata
Ovim sajtom želimo da Vam što bolje prezentujemo našu ponudu sa uverenjem da ste, ukazujući nam poverenje, našli pravog partnera u rešavanju ostvarenja Vašeg cilja. Znajući da su nekretnine kapitalne vrednosti koje ljudi poseduju ili žele da poseduju, mi poslujemo organizaciono kvalitetno, efikasno i savesno u okvirima zakonskih regulativa i biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo u ostvarenju Vaših želja. Na ovoj web stranici smo postavili Ugovore o posredovanju u pdf formatu, koje možete snimiti i pročitati.
Svako angažovanje agencije za poslove posredovanja bilo lično, putem telefona ili elektronskom poštom, smatraće se da prihvatate te uslove Ugovora o posredovanju i da ćete agenciji dati potrebne podatke radi potpisivanja istih. Svi podaci koje dostavite agenciji tretiraju se kao poslovna tajna i kao takvi se ne prezentuju apsolutno nikome izvan agencije bez Vaše saglasnosti, a svi zaposleni se obavezuju na čuvanje privatnosti klijenata.

Agencija zadržava pravo izbora nekretnina koje će ponuditi i oglašavati.

OČEKUJEMO DA NAS ANGAŽUJETE DA VAM POMOGNEMO U OSTVARENJU VAŠIH ŽELJA!
Broj u registru Ministarstva trgovine je 357
Dragan Vučinić - licenca broj 063
Osnivač, vlasnik i direktor